Herreløse Hunde paa Samfundstjeneste

Kelvin McTavish Svinskager LOGO

I Blodhavn har det kolossale Antal Cykel-Tyverier længe været et stort Problem. Politiet staar som vanligt magtesløse og paa bar Bund: Opklaringsprocenten er nu nede paa 0,07, og Forsikrings-Selskaberne bestormes dagligt af vrede og frustrerede Kunder, der har faaet frastjaalet en af deres kæreste Ejendele — og for mange deres eneste Transportmulighed bortset fra Apostlenes Heste.

Nu har en Kreds af private Borgere dannet en Forening, der gaar under Navnet “Cykelhunde-korpset”. Efter en storstilet Indsamling, og større Donationer fra Frelsens Hær og Kattens Værn, har man løskøbt et stort Antal i Nordvestjylland ved Dyreinternater indsatte herreløse Hunde, der nu udlaanes til alle interesserede Cykel-Ejere. Eneste Betingelse er, at man er Medlem af Foreningen.

Hundevagt

Overbetjent ved Blodhavn Politi, Lauritz M. Unkering, hilser Initiativet velkomment: “Det aflaster Politiets Arbejde i væsentlig Grad, og vi faar frigjort Ressourcer til langt mere vigtige Opgaver; saa som at fjerne Hjemløse fra Bænkene samt sørge for at Restauranter og de Handlende fortsat kan optage 3/4 af Fortovspladsen til deres Skilte, Varer og Udskænkning.”
Formanden for Foreningen, Brian Jimmi Ronnysen, er ogsaa fortrøstningsfuld:

“Vi oplever en stor Tilstrømning til Foreningen — og alle er enige om, at en Hund er langt bedre end selv den bedste forsikringsgodkendte Laas, der jo alligevel ikke hjælper mod mere organiserede Tyverierer, og saa er en Hund meget billigere i det lange Løb.”

SE OGSÅ:

HenvMcTavishLÆRERINDE2

Retur til avisens forside

2 tanker om "Herreløse Hunde paa Samfundstjeneste"

  1. Sølvtanden

    Med de splitnye el-cykler vil rigtig mange cykeltyve blive svært skuffede når de forsøger. Med lidt snilde påfører man et strømførende kabel som vil sende 5000 watt gennem kroppen på den starut som forsøger at stjæle ens cykel

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image