Kalenderblad 18: Edmund Totenschlager og Storbjørn Snus

Gyldne kazoo Halunk logo 18

Det vil selvfølgelig være utaknemmeligt og en direkte fornærmelse ikke at nominere mine to kollegaer og redningsmænd Edmund Totenschlager og Storbjørn Snus, der i fællesskab opklarede sagen om min forsvinden.

Disse to personligheder satte alt over styr for at bringe mig sikkert hjem, så jeg kunne fortsætte mit virke som opsøgende og dybdegående reporter.

Edmund Storbjørn

Desuden plejer de at give mig opkvikkende lussinger under 23-timers vagterne på Bladhuset når almindelig kaffe og pervitin-tabletter ikke er tilstrækkeligt.

Jeg skylder disse to herrer alt. At nominere dem til Den Gyldne Kazoo er en god start. Edmund og Storbjørn deler i forvejen skrivebord, tandtråd og cigarer så de kan sagtens dele denne fyrstelige pris.

Forrige kalenderblad                 Næste kalenderblad                    Retur til avisens forside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image