Kom med til forpremiere på episk kålrabiwestern

WolleCavlingLOGO

TILBUD TIL VORE FASTE ABONNENTER

Her på avisen gør vi meget for at tilfredsstille vore trofaste abonnenter. Det er os derfor en stor ære at kunne invitere på forpremiere i Klamhuse Kino på instruktør Billie Septembers tredie og sidste film i hans episke kålrabi western saga: Den Fede, Den Dumme og Den Stræbsomme.

Fed dum stræbsom 02

Vi skal ikke røbe meget af handlingen her, udover at den ikoniske titelfigur, Den Fede, også medvirkede i kålrabi-trilogiens første to film, En Fister med Dollars og Hævn for Nødtørft, og hermed bringer historien til sin voldsomme ende. Dog kan vi fortælle, at handlingen udspiller sig i Nordvestjylland under den store krig mellem amterne, specielt under det afgørende slag ved Gettosborg.

Historien er kort: Amtmandens konvoj er faldet i baghold for Tolne-Banden, der har stjålet en septiktank fyldt med forædlet nødtørft. Bandemedlemmerne omkommer, før de kan fortælle, hvor de gravede skatten ned. Så bliver det Den Fede, Den Dumme eller Den Stræbsomme, der løber med skatten?

Fed dum 03

Derudover spiller en ulovlig minkgrav og en krofattter, der både kan skænke øl og give lussinger, en stor rolle i filmen.

Vore læsere kan se frem til en kulturberigende aften. Som en særlig cadeau til vore Landsbytossen Plus medlemmer, vil instruktør Billie September efter forpremieren besvare spørgsmål sammen med musikeren bag filmens episke lydspor: Gade-Jorge, tidligere kendt som Gade-Jørgen, før hans karriere tog fart.

SE OGSÅ:

HenvCavlBIGBROTHER

Retur til avisens forside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image