Opskrifterne er ikke helt nemme at læse og oversætte, så under billedet står de i frisklavede nordvestjyske versioner:
Øverst t.v.: Frankfurtere i kartoffelsvøb. Rist pølserne i baconfedt på panden, rul dem i kartoffeldej og giv dem 10-12 min. i ovnen. Vend dem undervejs, så de bliver lækkert brune på alle sider. Er der sundhedsfanatikere i familien, pynt da evt. tallerkner med lidt persille.
I midten t.h.: Pølsekage. Skær pølser i små stykker og rist dem i baconfedt på panden. Køb en god, kraftig fabrikskage, skær den ud i flade skiver som vist, dæk disse skiver med pølsestykker og fedt og giv dem et rundhåndet lag tomatketchup. Stil hele svineriet i ovnen i 10-12 minutter ved lav varme.
Nederst: Frankfurtertrekanter. Denne ret kræver mere bagekunst, og jeg anbefaler derfor, at man køber færdiglavede pølsehorn, vender dem i baconfedt og luner dem i ovnen. Serveres med krydderketchup og/eller brun naturdressing som dyppelse.
SE OGSÅ:
Retur til forsiden