Skønne nye pølseretter: Lav dem selv!

Opskrifterne er ikke helt nemme at læse og oversætte, så under billedet står de i frisklavede nordvestjyske versioner:

Pølseretter

Øverst t.v.: Frankfurtere i kartoffelsvøb. Rist pølserne i baconfedt på panden, rul dem i kartoffeldej og giv dem 10-12 min. i ovnen. Vend dem undervejs, så de bliver lækkert brune på alle sider. Er der sundhedsfanatikere i familien, pynt da evt. tallerkner med lidt persille.

I midten t.h.: Pølsekage. Skær pølser i små stykker og rist dem i baconfedt på panden. Køb en god, kraftig fabrikskage, skær den ud i flade skiver som vist, dæk disse skiver med pølsestykker og fedt og giv dem et rundhåndet lag tomatketchup. Stil hele svineriet i ovnen i 10-12 minutter ved lav varme.

Nederst: Frankfurtertrekanter. Denne ret kræver mere bagekunst, og jeg anbefaler derfor, at man køber færdiglavede pølsehorn, vender dem i baconfedt og luner dem i ovnen. Serveres med krydderketchup og/eller brun naturdressing som dyppelse.

Pølse CXX

SE OGSÅ:

HenvFESTMENU

Retur til forsiden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image