Ny aktivitet i avisen: ÅRETS HAT

En af avisens noble og ranke venner har ytret sig som følger:

Årets hat

Redaktionens svar: Denne fortrinlige idé modtages med tak, og vi opfordrer vor tusindtallige læserskare til at deltage i nominering og senere afstemning om det vitale spørgsmål.

Skriv til avisen via SVAR-funktionen nederst på siden eller brug de andre KONTAKTMULIGHEDER, som står åbne døgnet rundt.

 

5 tanker om "Ny aktivitet i avisen: ÅRETS HAT"

 1. Dagbjartur Fjertsmølle

  Medaljer hænger man på idioter blev der engang sagt. Og i denne sag er det måske således, det skal tolkes, men jeg er forvirret, og håber at redaktøren kan forklare avisens forårskampagne.

  En hat formfuldendt tilvirket af ædel brunvare, egnens vidt berømte og anpriste råvare, hører vel til på personer, som har gjort noget beundringsværdigt for vore sogne, og ikke på udenbys personager der ingen respekt nyder her på egnen.
  Man vil da meget nødigt høre disse i skåltaler ymte , at de ‘føler ejerskab’ til noget som helst på vore kanter, fordi de tror at de har modtaget en præmie.
  Hvis disse personager trænger til lidt festlig rygklapning, kan de jo opfordres til at drage sydpå, og låne formanden for Det Europæiske Rod, Herman Van Rompuy’s nathue. Den kan beses her
  http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/12/13/article-2523379-1A15750E00000578-134_308x383.jpg

  Det vil nok være mindre kontroversielt og give færre anledninger til, at redaktøren skal ud og forklare, og dølge et evt. oprør.

  Svar
  1. admin Forfatter

   Deres ærede indvending må nøje overvejes, hr. Fjertsmølle.

   Man kunne tænke sig, at “årets hat” blev tilvirket af brændbar, måske endda eksplosiv brunvare, og at avisen samtidig uddelte en “årets æreshat” af smukke, velskabte og sammenflettede lokale højkvalitetsfaconfækalier.

   Svar
 2. Sonorius Gaster

  2 vægtige nominationer:

  Forfatteren Klaus Rifbjerg, der gennem mere end et halvt århundrede har optrådt som narre-, klap- og lortehat af den mest afskyelige rødbrune slags. Han fortjener at blive officielt landsbytosseanerkendt, mens han endnu er iblandt os.

  Politikeren Ole Birk Olesen, også kendt som Lalle Birk Lallesen. Han er et omkringvandrende eksempel på, at pampere og totalitære svinehoveder optræder i alle slags forklædninger. Var det bedre, hvis han var marxist? Nej, det er faktisk værre, at et pamperhoved som hans kan udgive sig for at være borgerligt og endda opnå en vis succes med det.

  Svar
 3. Dagbjartur Fjertsmølle

  En eksplosiv brunvarehat som nyt aflivningsinstrument i stedet for den mere traditionelle bortskydning eller hovedamputering finder jeg såre interessant. Der kan vel også være en vis ære forbundet ved at give sin krop til samfundet på den facon. men det ville næppe motivere f.eks. Bjarne Corydon, Margrete Vestager eller Abdul Wahid Pedersen til at bære den.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image