Afskedsbrevet fra Pubert

Kære far og mor

Ja, så er den tid kommet, hvor vi må skilles.

Jeg er sammen med Vanilla Skyr flyttet til hovedstaden, hvor jeg agter at gå ind i landspolitik. Det er jo efterhånden det eneste erhverv, der står åbent for mennesker med et lidt markant udseende og en total mangel på reel livserfaring.

Dette er ikke nogen kritik af jer eller mit liv i trækassen i kælderen – men nu må det være min tur til at prøve kræfter med gratis luxusrejser på 1. klasse, rødvin, Hugo Boss og kransekage ad libitum.

Så kære forældre, vær ikke bekymrede, der er nok af fjollede partier, der står klar med åbne arme. Jeg skal nok klare mig og gøre jer og Blodhavn stolte.

Jeres Pubert

Efterlysning

SE OGSÅ:

HenvAngsteksplosion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image