Kalenderblad 24: Sognerådsforperson L. Popp

Gyldne kazoo Gylla logo 24 b

For første gang i Jøderup landsogns 800-årige historie er en kvinde valgt til sognerådsformand. Lalla Popp, datter af fhv. latrininspektør og elastikharpevirtuos Fellah Popp-Nickelsen, Synagogevej 7, tiltræder pr. 1. januar, og hendes titel bliver sognerådsforperson.

”Jeg ser frem til med stor nidkærhed at forvalte de 181,37 kr., som er sognerådets budget for det kommende år, og ligeledes til at smække de velgørenhedslussinger, der udgør så stor en del af mit ansvarsfulde hverv,” erklærer Gylla.

Kalender 24 Lalla Popp

Hendes offentlige popularitet er skabt gennem imponerende præstationer som opvisningsmasturbatrice og væddeløbscyklist. Hun ses herover (længst t.h. på billedet) ved starten af årets Tour de Joederup, som hun vandt med flere mulelængder.

Forrige kalenderblad          Kazooens stolte VINDERE           Retur til avisens forside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image