Kategoriarkiv: Husdyr

Ny chef i kendt hundehandel

Crass Børsting LOGO

Efter næsten et halvt århundrede som medhjælper kan 62-årige Lupo Kex nu overtage lederrollen i en af landsdelens kendte og velrenommerede gamle virksomheder, Nørre Usseldrup Hundehandel.

Hundehandler01

Hans fader, 97-årige Mumbert Kex, omkom sidste tirsdag som følge af et tragisk mislykket eksperiment. Han ville vise verden, at en flok irske ulvehunde fint kunne leve af vegansk kost, hovedsagelig svensk savsmuldsbrød, på festdage peppet op med et par rå foderroer. De kæmpestore hunde tabte vægt og blev ekstremt irritable, og tirsdag efter fodringstid kom Lupo hjem fra byen og fandt resterne af Mumbert i deres aflukke.

Hundehandler02

“Halvdelen af hans arbejdsbenklæder, livrem og seler var til stede. Også hans lommeur og jerngebis havde overlevet, men af kroppen var der kun knoglestumper og nogle gråhvide hårtotter tilbage,” fortæller Lupo. “Vi måtte skrabe de sørgelige rester sammen og give dem en kristen begravelse.”

Hundehandler03

Ulvehundene kom tilbage på normal kost, og for nylig blev de alle fire solgt til et omrejsende bulgarsk cirkus.

Hundehandler04

“Uheld kan ske, men er sjældne. Vi kender vores dyr og deres egenskaber, og vi kan nu som altid give kunderne den bedste vejledning før køb,” forsikrer Lupo. I det daglige arbejde får han hjælp af datteren Lullah samt nogle særligt trænede og betroede opsynshunde.

ANNONCEHundehandel annonce

SE OGSÅ:

HenvSTORHUND

Retur til avisens forside

 

Disney kommer til Blodhavn (og 2 andre billedtelegrammer)

KelvinMcTavish LOGO

Blodhavns ukronede Forlystelsekonge, Svend Aage Klægh, meddeler fra sit hovedkvarter, Discoteque Pussy Poop i Svinestræde, at han har indledt Forhandlinger med Disney-Koncernen om en Filial af Disneyland i et af Blodhavns mere notable Kvarterer; nærmere bestemt den gamle Gasværksgrund paa Sydhavnen vis-a-vis Forbrændingsanstalten og Benmelsfabriken “Hestens Hvile”.

McTav03

“Der er et kæmpe Marked i de 1-12 aarige, der faktisk er mindst lige saa indbringende som hvad jeg kan hale ind paa de 13-18 aarige, der jo udgør Kernen af de Besøgende her paa Discoteket. Desuden vil jeg satse meget mere paa det uhyggelige og mystiske, som Børn er saa glade for”, udtaler Klægh.

Nu mangler kun de endelige Tilladelser fra Raadhuset, men som Byraads-Sekretær Georg Ibbernach udtaler: “Hvis Klægh bare overholder sine kvartalsmæssige godgørende Donationer til visse Udvalg i Kommunen, og det har han denne Gang gjort i god Tid inden den aarlige storborgmesterfrokost her paa Raadhuset, ja saa er der intet i Vejen for, at alt skulle gaa glat igennem ved næste Byraadsmøde om en Uges Tid”.

McTav01b

Grundet Spring i de arvelige Anlæg (Mutationer (Red.)) hidrørende fra de store Spildevandsudledninger nord for Blodhavn, har Biologer nu kunnet iagttage en helt ny Fiske-Art ved Rechtum Strand Engsø.

Eksperterne formoder, at en af Omraadets mange af Camping– og Sommerhusgæster efterladte Katte i et Anfald af Sult har forsøgt at sætte en allerede muteret Fisk til livs – og Resten er gaaet helt af sig selv.

McTav02

I Blodhavn har Kommunens Ophængning af nye Paabuds-Skilte vakt en Del Undren og Ængstelse — bl.a. hos Bilisterne.

“Vi tror, det har noget med Foraaret at gøre, men vi kan ikke faa det bekræftet paa Raadhuset, da alle er paa Ferie eller Afspadsering i denne Maaned”, udtaler Gadeforeningsformand Arthur Köllewapper. I Mellemtiden efterkommer Borgerne Paabuddet, saa godt de kan.

SE OGSÅ:

HenvKelvinUBÅD2

Retur til avisens forside

Til julefest med Fede-Niels 8:24

FedeNjulxx

8. december 2026

Klokken var 00.15. Fede-Niels havde siddet de sidste mange minutter og stirret hen mod et langbord i midten af flødeisfabrikkens lagerhal. Båndoptageren var tændt, men han havde ikke fået meget andet end gnæggen, smasken og høj latter. Ved bordet sad fire skruppelløse personer som Fede-Niels genkendte: Gurkerkongen fra Holstebro, den veganfeministiske lokalpolitiker Vulva Minke og Ringolf van Rakkelpot alias Onkel Vaffel, der åbenbart var undsluppet fra sit tugthusophold efter sine forbrydelser i Rynkepose Familiepark. Rachwald Halallandsen sad for bordenden. Han måtte være den store bagmand.

Rundt på gulvet lå alle de flæskestege som skulle have været ude i butikkerne, samt alt det andet kød der var forsvundet den sidste uge. Fra et hul i muren strømmede dræberfækalier i hobetal ind i hallen bærende på pølser, stege og koteletter, som de havde stjålet fra de private hjem, restauranter og butikker.

Niels lagde hurtigt to og to sammen. Skurkene havde fanget en flok dræberfækalier, modificeret dem og sendt dem ud efter borgernes kød.

Men hvorfor?

Fede-Niels fik svaret hurtigt. Skummel skurkejazz startede og Niels lyttede:

Alle: ”For klimaets skyld, for klimaets skyld …
Vi gør det kun for klimaets skyld!”
Halallandsen:”De skal alle spise plantemad,
og vi vil fjerne privatlivets fred!”

Vulva Minke: ”Mere skat, og flere gebyr’
der er ingen midler vi skyr!”

Alle:For klimaets skyld, for klimaets skyld …
Vi gør det kun for klimaets skyld!”

Onkel Vaffel: ”Men selv vil vi spise lækkert kød,
saftig pølse og bøf der er rød!”

Gurkerkongen: ”Og vi rejser med osende fly,
Vi har det godt i vort skattely!”

Alle: For klimaet skyld, for klimaets skyld.
Vi gør det kun for klimaets skyld!”
HAHA!
For klimaet skyld, for klimaets skyld.
Vi gør det kun for klimaeeeets … skyyyyyyyld!”

Fede-Niels stoppede båndoptageren og rejste sig op.

”Nu har jeg beviset,” tænkte han. ”Jeg må aflevere båndet til …

En æselpølse kom susende bagfra og ramte ham i baghovedet. Hans flæskede krop bragede ned i gulvet og Niels gav slip på ringmusklen. Den tynde afføring skød hul i underbukserne.

”Jeg fik ham!”

”Skaf ham af vejen! Han ved for meget.”

Fede-Niels blev løftet ud af fabrikken og længere ud i industrikvarteret. Her blev han efterladt i en gyde, bagbundet og nøgen. Genitalierne blev smurt ind i klæbrig, hundemad.

”Nu kan de herreløse dræberfækalier gøre en ende på ham. HA, HA, HA!”

Så forsvandt skurkene i snevejret.

I det fjerne opstod knurrende lyde. Glubske skabninger havde fået færten af den delikate lugt der omkransede penis.

Vil Fede-Niels få bidt forplantningsorganet af? Vil han nogensinde kunne advare befolkningen om den skurkagtige plan? Hvad skal der dog blive af os alle sammen?

Følg med i næste afsnit!

Forrige kalenderblad
Næste kalenderblad
Retur til avisens forside

Til julefest med Fede-Niels 9:24

FedeNjulxx

9. december 2026

En lille ru tunge vækkede Fede-Niels fra den bevidstløse tilstand.

”Hvad fanden?” sagde han og stirrede direkte ind i ansigtet på en hunkat der åbenbart havde været i færd med at soignere ham. Han lå på et leje af papkasser og hø.

Katten begyndte at laktere ved synet af hvalpefedtet i Fede-Niels´ ansigt. Det gik med det samme op for ham hvad der foregik. Det majestætisk dyr havde tilsyneladende mistet sit eget afkom og havde derfor set muligheden for at adoptere Fede-Niels og kaste sin moderkærlighed på ham i stedet.

Katten havde set hans nøgne, forslåede legeme i baggården og slæbt ham i sikkerhed inden de glubske dræberfækalier nåede derhen.

”Jeg er så sulten,” sagde Fede-Niels. ”Mine kræfter er opbrugt. Hvad skal jeg dog stille op?”

Kattemor lagde sig ved hans ansigt og lod ham drikke af de sitrende brystvorter. Mens han drænede det betænksomme hundyders brystkirtler for nærende mælk, mærkede han langsomt kræfterne komme tilbage. Men der skulle mange liter til. Det ville tage sin tid at vende tilbage til den fuldfede kampdygtige tilstand.

Katten spandt og Fede-Niels smaskede. Han blev vasket bag ørerne.

”Tak,” sagde han. ”Snart vil jeg være stærk nok til at kunne aflevere bevismaterialet til øvrigheden.”

Hvor mange liter kattemælk kan Niels mon sætte til livs, inden han kommer til hægterne? Få måske svar på dette i næste afsnit.

Forrige kalenderblad
Næste kalenderblad
Retur til avisens forside

Til julefest med Fede-Niels 11:24

FedeNjulxx

11. december 2026

Efter at have ligget og drukket kattemælk siden 9. december, var Fede-Niels endelig kampklar til at fortsætte sin revolution mod den kødfri jul og Plantebanden.

Han rejste sig med et gedigent mælkeskæg og spændte muskler. Der var kun én mulighed. Han måtte gå til lokalpressen og fortælle om det han havde set og hørt. Louis B. Knockel var den rette mand at gå til.

I en papkasse fandt Niels et aflagt sæt joggingtøj, som en hjemløs havde efterladt. Det var i størrelse 4XL, så det strammede til, men det gik.

Katten redte hans hår med den ru tunge og sendte ham af sted for at stoppe skurkene.

Han kæmpede sig hele vejen hen til Bladhuset, men bygningen var mørklagt og tom.

Lukket grundet strømsvigt. Vi er tilbage d. 14 december, stod der på den frønnede port.

”Lort i nakken,” jamrede Niels og så sig desperat omkring. Hvor var det nu hr. Knockel boede privat? Han fortsatte gennem byen mens snestormen steg i styrke. Snart var han faret vild.

Er de højere magter imod Fede-Niels? Vil han finde vej gennem snestormen eller vil han ende som en fed, frossen ispind?

Følg med i næste afsnit!

Forrige kalenderblad
Næste kalenderblad
Retur til avisens forside

Til julefest med Fede-Niels 15:24

FedeNjulxx

15. december 2026

Onkel Vaffel hævede sablen og gjorde klar til at udskære Niels og Hartmut.

”Du slipper ikke godt fra det her!” råbte Hartmut med fråde i mundvigen.

Onkel Vaffel hev klovnemasken af. Ringolf van Rakkelpots ansigt var fyldt med sadistisk glæde. Han stirrede på dem med en nederdrægtig rakkelpotsk grimasse. Intens musik strømmede ned fra oven. Han svingede sablen og masken i takt:

Ringolf: Jeg er Onkel Vaffel, Vaffel,
nu skal der sgu kød på gaffel’
jeg vil ikke ha’ tør falaffel,
men Fede-Niels på mit juletaffel!

Djævlekor: Sving med sablen onde mand,
vis dem hvad din klinge kan!

Han steppede intenst mens Niels og Hartmut langsomt nærmede sig sablens rækkevidde.

Ringolf: Alle frygter Onkel Vaffel …

”Ja, tak, så er det godt!” afbrød en stemme. En indtørret plantebøf susede gennem luften og ramte slynglen i ansigtet.

”Ad!” hylede Ringolf van Rakkelpot. Han snublede og faldt ned i kødhakkeren bag ham, der nådesløst transformerede ham til kattemad. En grov kødblanding med rester af klovnemaske og sabel blev hældt på festlige dåser.

”Hr. Zwiebelkäse!” udbrød Fede-Niels glad mens rebene blev løsnet. ”Du har reddet os!”

***

Uden for fabrikken pegede Hartmut på Franko.

”Niels og mig tager ud til Flødeisfabrikken og gør klar til bagholdsangrebet. Du finder Louis B. Knockel og fortæller ham alt. Han kan skaffe en hær af ranke personligheder,” sagde Hartmut. ”Mød os ude ved Fløs Flødeisfabrik om en time!”

Franko gjorde honnør med sin kulindsmurte hånd og løb gennem sneen.

Niels og Hartmut sprang ind i en taxa.

”Fløs Flødeisfabrik!”

”Jeg ikke tale dansk,” sagde chaufføren.

Efter primitivt tegnsprog lykkedes det at kommunikere med chaufføren og taxaen trillede langsomt gennem sneen.

I det tomme fabrikslokale på kadaverudskæringsfabrikken stod Plantefarsmaskinen og kørte på højtryk. Mere plastik, græs og kemikalier blev hældt ned i mundingen.

Onkel Vaffel nåede af gode grunden aldrig alt slukke for maskinen, så nu dampede den lystigt uden opsyn og blev langsomt omdannet til en tikkende bombe.

***

Kl. 06.00 om morgenen den 15 december åbnede butleren på Halunkenborg hoveddøren. Han fik øje på en lille gavekurv på dørtrinnet og læste det vedlagte kort:

Kære hr. baron

Jeg er desværre forhindret i at deltage i julefesten, men jeg har til gengæld skaffet en luxusflæskesteg. Gør mig den ære at servere den for dine gæster. Sprødsteg den ved 500 grader i tre minutter, så smager den bedst. Håber I får et brag af en fest.

De varmeste julehilsner fra
Niels

Kan Franko nå at samle en hær? Kan taxachaufføren finde vej? Hvad sker der mon med den overophedede plantefarsmaskine, og vil baronen blive sprængt i luften?

Følg med i næste adrenalinpumpende afsnit!

Forrige kalenderblad
Næste kalenderblad
Retur til avisens forside