Fækaliemægler P.Q. Blodhave død efter 89 1/2 års sygdom

Nekrolog: Crass Børsting
Foto: Fatwa Blodhave

PQBlodhave

En af Nordvestjyllands ranke og myndige erhvervsmænd, statsaut. fækaliemægler og valuar Pulman Qvolmer Blodhave, Blodhøj Banke, er død efter 89 1/2 års svær sygdom. Han blev 91.

Pulman var født ind i en slægt af stovte storbønder og litterære fyrtårne, kendt for at have såvel åndeligt som økonomisk overskud til at præge Nordvestjyllands offentlige liv.

Fremtrædende friluftsmasturbanter og lussingidrætsmænd er udgået fra Blodhave-familien, men da Pulman allerede som 1-årig mistede begge arme ved en uforklarlig soloulykke i sin barnevogn, måtte han i stedet opdrages og skoles til en fremtid i handelslivet.

Doedsfald2
Fem edsvorne søstre fra oldingeplejen i Blodhavn
vedtager her, at P. Q. Blodhave (stående midt i
billedet) definitivt kan erklæres død.

Tabet af armene var ikke den eneste helbredsmæssige begivenhed, som ramte P.Q. Blodhave. Flere af hans ribben forsvandt sporløst ud af kroppen, testiklerne blev meldt savnet i henholdsvis 1946 og 1958, og tandsættet viste også tidlige tendenser til at gøre sig usynligt.

– Alt i alt var det kun i en 18-måneders periode omkring 1950, at Pulman fremtrådte nogenlunde rask og rørlig, fortæller hans kusine, turistsexualitetsinspektrice Qvalma Blodhave.

Trods al modgang, herunder også et overfald, begået af en jaloux kalkun, som afbed hans venstre øre, opbyggede Blodhave en betydelig, gennemsolid forretning, baseret på det bedst fungerende af hans tilbageværende organer, nemlig næsen.

– Pulman havde en usvigelig sans for, hvor den lødige og langtidsholdbare brunvare befandt sig, og han skabte i årenes løb en samling af ædelfækalier, som nu ved hans død tilfalder det genopbyggede aktivitetscenter Pubæland i Blodhavn, oplyser kusinen.

I sine sidste år blev mægleren visiteret til 4 x 4 minutters hjemmepleje om måneden, og det var et specialhold af kærlige plejesøstre, som i går blev enige om at erklære den stærkt afmagrede og efterhånden næsten ubevægelige mægler for endeligt afgået ved døden.

Skelettet er overført til Nørre Usseldrup Lighus, og da der ikke skønnes at være flugtrisiko, vil det mod sædvane blive bisat i hel tilstand.

SE OGSÅ:

Henv dødsfald Sjurdur

Retur til avisens forside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image