Ny kaptajn på Afrikafærgen: Bestil straks Deres rabatbillet

Nordvestjyllands globale position bliver nu atter styrket. Skibsfører Gylbert Onan, søn af fhv. landoverpostbud Olphert Onan-Olsen, Blodhøj, tiltræder som kaptajn på motorfærgen “Queen of Namibia” og vil stå ved roret, når den renoverede færge afgår fra Blodhavn Midtermole førstkommende tirsdag kl. 07.33 prc.

Afrikafærgen03

Ruten drives af Blodhavn Folkebådfart, og der vil være anløb i Agadir (Marocco), Conacry (Guinea) og Luanda (Angola) inden den endelige destination, Blodhavns venskabsby Swakopmund i Namibia.

“Vi mener, at tiden er inde til at genoptage den nære og regelmæssige kontakt med vore venner dernede,” udtaler færgerederiets direktør, Odin Plumbert-Peckelkrage. “Flere båd- og flyforbindelser har været ramt af uheld, men med et fartøj i topform og en veltrimmet, rutineret kaptajn om bord tror vi på, at det vil lykkes denne gang. Finansielt har vi et solidt rygstød i de 147 folkeaktier à kr. 13,98, som blev nytegnet sidste år i november.”

Afrikafærgen04

Med forbehold for vejr og anden force majeure vil sejltiden til Swakopmund være cirka 32 døgn. Skibets kapacitet er 80 passagerer med børn og/eller større husdyr. “Vi medbringer rigeligt med kødfoder til alle, og skulle dunkene med petroleum til motoren løbe tør, er der årer, stager og padler om bord,” oplyser kaptajn Onan.

Foto fjernet

Billetprisen på den første afgang er i reklameøjemed sat så lavt som 2,34 kr. pr. passager, halv pris for børn og husdyr, yderligere reduktion ved afstigning undervejs. “Velkomstlussinger og højt humør er inkluderet. Bestil Deres rabatbillet straks i dag hos Klamhuse Brugsforening!” siger en smilende kaptajn, som efter 37 år på Limfjorden ser frem til at betvinge verdenshavene.

SE OGSÅ:

HenvLUFTVEHIKEL2

4 tanker om "Ny kaptajn på Afrikafærgen: Bestil straks Deres rabatbillet"

 1. Preben Papjakke

  Er “Queen of Namibia” ikke oprindeligt hjemmehørende i Frederiksdal, og har sejlet på Farum i fast rutefart?

  Svar
  1. admin Forfatter

   Af konkurrencehensyn ønsker rederiet ikke at oplyse detaljer om færgens forhistorie, men det står helt fast, at den i går kl. 14.37 prc. blev godkendt efter 1139 meters prøvesejlads fra Blodhavn Midtermole ud i søndenvinden på Nissum Bredning og tilbage igen. Borgmester, hornorkester, lokalavisens redaktør og hundreder af feststemte tilskuere kan bevidne dette.

   Svar
 2. Preben Papjakke

  Nu blev jeg først nysgerrig !
  Jeg har personligt overværet dronning Margrethe og 2 rådyr dele en amagerstang og en champagnebrus mellem KolleKolle og Næsseslottet!

  Hvor er Queen of Namibia indregistreret?
  Vel ikke i Holstebro? Prøvesejladser i Lovns Bredning eller Venø Bugt har ikke det allerbedste ry!

  Svar
  1. admin Forfatter

   I allerdybeste fortrolighed kan meddeles, at båden er indregistreret i Krik, hvor såvel rederidirektøren som kaptajnen trådte deres barnesandaler og blev oplært i muslingepulpforarbejdningsfaget.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image