Afføringsaktivist driver Holstebro-veganere på flugt

Crass Børsting LOGO

Den kendte og i vide nordvestjyske kredse respekterede afføringsaktivist, hr. Bruno von Bittermann, Blodhøj, føjede i går en ny bedrift til sin lange resultatliste, da han fordrev en større forsamling af veganere fra Blodhavn Nordstrand.

De pågældende tilhørte så vidt vides alle Holstebroegnens Veganersamfund, og de var på en organiseret udflugt til stranden, hvor de ville indsamle tang, som skulle fortæres i rå tilstand sammen med medbragt proviant. Storsognets myndigheder var ikke varslet, og selskabet købte ikke lokale fødevarer eller andre forsyninger til arrangementet.

Grønsagsturister

“Det er fandme for galt!” erklærede hr. von Bittermann og iværksatte derefter en af sine spektakulære straffeaktioner, idet han foretog en ballonopstigning, medbringende en balje svinegylle og adskillige spande omrørte, blødgjorte humanfækalier.

Med kyndig hånd styrede han ballonen hen over den uforberedte menneskemængde, og nu regnede det med afføring over store og små.

Tarmgasballon

Hyl og skrig var reaktionen, og snart så man de forvildede holstebroere på flugt tilbage mod deres udflugtsbusser.

“Det kan vel lære dem, at Blodhavn Nordstrand er forbeholdt lokale aktiviteter,” erklærede hr. von Bittermann, da aktionen var overstået, og de efterladte Holstebro-ejendele (herunder beklædningsgenstande og kurve med vegansk foder) blev skovlet sammen til et bål på stranden.

Bittermann

Venner og beundrere af afføringsaktivisten var strømmet til, og der blev ristet pølser og skålet i skummende gul hestepilsner. Louis B. Knockel holdt en kortfattet sejrs- og hyldesttale, og han lovede på egne og hele landsdelens vegne, at Bruno von Bittermanns aktivisme fortsat vil blive kraftigt understøttet.

SE OGSÅ:

HenvHalunkBRUNK KAOS

Retur til avisens forside

2 tanker om "Afføringsaktivist driver Holstebro-veganere på flugt"

 1. Anonym

  Jeg er og også vred .. men det er fordi jeg har en underbo der bor under mig i blodbyld række husene ,sjoveren ja han er vel en slags pjalt af af lærd…nok så ,han sender mig giftgas og sot gennem lofts bjælker og den for dærvede trappe han har til sølet med human slam !!! Fælt!!! Hvad kan jeg straffe ham med ? Gode råd vil modtages med dybe ræb !!! PS jeg har brækket hans hustrus og fars hænder ,men det er jo unægteligt unødvendigt at nævne da det er standard straf for giftgas og sot !!! Med hilsen meget hilsen mull dyrh cand mag i underlivs besvær!!

  Svar
  1. admin Forfatter

   Meget ærede magister Dyrh

   Tillad mig at foreslå, at den trælsomme underbo får en kraftig dosis af sin egen medicin, altså tarmgas og andre gærede humanprodukter i overmål. Vore lokale opfindere, brødrene Kahllun og/eller hr. Nathan Mandrik, kan assistere med de tekniske detaljer, og medlemmer af Klamhuse Storslubbertloge vil som altid medvirke aktivt i en god sags tjeneste.

   Glem ikke at offentliggøre en beretning om sagens videre forløb! Fuld prut fremad og ærbødige hilsner fra Deres Louis

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image