Nyt Dansk Romanforlag: FEDE-NIELS BIND 2

Fede-Niels bind 2 Dommedag OMSLAG

Juhu, venner! Takket være vor utrættelige medarbejder, hr. baron Baryl Nidding Halunk, foreligger nu bind 2 i romanserien om Fede-Niels.

Vor flæskede seriehelt er taget på ferie i en forlystelsespark. Alt tegner godt, men snart ender han i gæld. Kan Niels nå at betale Onkel Vaffel kr. 5,26 inden tidsfristen udløber, eller vil hans kønsorganer blive hugget af? Få svaret i “Dommedag og dummebøder”.

Hent e-bogen hurtigt og nemt, klik her:

Fede-Niels bind 2 Dommedag

Salgs- og distributionsbetingelser står på e-bogens sidste side.

Bemærk også: E-bogen vises og kan læses i de fleste browsere. For at gemme den på din computer skal du muligvis trykke på en download-knap som vist her:

Brug pil

De første begejstrede anmeldelser:

Det længe ventede bind to i bildungsromanen om den velpolstrede vestjyde Niels og hans opgør med den holstebroske  klidmostermafias  terrorregime af miljøafgifter og grønne dummebøder  er obligatorisk læsning på Det brune Seminarium i Svind, før eleverne sendes på tomlen i praktik i Brabrand og Øvre Volta.
Amdi Gurusgård, møllelaugsformand og kultleder, Fisher Island

Vidunderlig kontant Fortælling, der ikke er for de Klovne- eller Genitalfjernelsesangste. Kan varmt anbefales. Alene Scenen med Gurkeren reddede min Dag — dog ikke min Knallert. Fede-Niels i ‘Topform’. Læs den før Deres Nabo!
Dr. Kelvin McTavish
6 brune stjerner SMÅ

Et ægte nordvestjysk heltedrama med appel til alle aldersgrupper. Klamhuse Husmandsbibliotek har straks anskaffet 4 af de nydeligt tilrettelagte e-bøger, og der er oprettet venteliste til udlån. Jeg anbefaler de mere velbeslåede af vore lånere, at man investerer kr. 1,99 i et personligt ejet eksemplar, som kan gå i arv ned gennem generationerne.
Gylla Poppelkrage, cst. overbibliotekar

Bind 2 af serien med Fede-Niels, ‘DOMMEDAG OG DUMMEBØDER’, opfylder til fulde de forventniger, man har efter at have læst bind 1. Læseren følger i bind 2 med tilbageholdt åndedræt forfatternes fabulerende fortællinger fra Fede-Niels’ forrygende ferieoplevelser i Rynkepose Familiepark. Som altid er der under læsningen et utal af muligheder for at blive krænket, lige som slutningen på dette bind byder på adskillige overraskelser, som ikke skal afsløres her. En mere udførlig anmeldelse af værket med såvel fremmedord, overflødige ord og et alt, alt for højt lix-tal vil kunne læses i septemberudgaven af det litterære tidskrift ‘Tsunami’.
Bernhardt von Güvelbush, dr. phil og pensioneret fækaliekanonoperartør

Fede-Niels bind 1 hentes her

Fede-Niels bind 3 hentes her

Retur til avisens forside

4 tanker om "Nyt Dansk Romanforlag: FEDE-NIELS BIND 2"

 1. Sølvtanden

  Dette værk og denne mands gerninger er for stort til litteratur og knaldromaner, det må filmatiseres og bringes til massernes kendskab.
  Vil straks kontakte Klamhuse Overdrevs filmselskab og om nødvendigt selv spille hovedrollen.
  Pelle Erobrer og Mark Twain kan godt pakke sammen og overlade pladsen til nye virile helte

  Svar
 2. Louis B Knockel

  Varm tak igen i dag, hr. Sølvtand. En bulgarsk tv-kanal har udtrykt stærk interessere for en eller flere Fede-Niels-filmatiseringer, og efter et gennembrud på Пролетарска народна телевизия vil hele verden ligge åben.

  Svar
 3. Wolle Cawling Onsdagsgasrd

  Detlænge ventede bind to i bildungsromanen om den velpolstrede vestjyde Niels og hans opgør med den holstebroske klidmostermafias terrorregime af miljøaafgifter og grønne dummebøder er obligatorisk læsning på Det brune Seminarium i Svind, før eleverne sendes på tomlen i praktik i Brabrand og Øvre Volta.

  Amdi Gurusgård,
  Møllelaugsformand og kultleder,
  Fisher Island.

  Svar
  1. Louis B Knockel

   Allervarmeste tak, onkel Amdi. Denne højt kvalificerede bedømmelse er straks føjet til anmeldelseslisten.

   Næste stop: Nobelpriskomiteen, Stockholm. Vi følges derop.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image