Det forsvundne erotiske billede, 2. del

Stahl-EisenmannLOGO

I erkendelse af den noget træge opklaringsproces, har vi qva. vort velfungerende nordiske samarbejde kontaktet den berømte finsk-svenske mesteropdager og tobaksentusiast, Uurinen Fosserud, der jo som bekendt i 1927 på sensationel vis, og iøvrigt uden at rejse sig fra sin lænestol, egenhændigt opklarede den mystiske sag om saunamordene i Østkarelien.

Finsk detektiv01

Som en mand af få, men vigtige ord, gjorde han os straks opmærksom på den hidtil ukendte dansk-albanske forbindelse, og efterlod os dette kryptiske råd: “Se mod vest, der er en hest; se mod nord, der er din mor; se mod øst, der er din lyst; se mod syd, der er en forbandet tyveknægt, så skyd!”.

Finsk detektiv02

Grundet den udeblivende mortalitet blandt vore ældre medborgere, var der desværre ikke mulighed for udsendelse af Liggasballonen, og vore 5 til fods udsendte efterforskere forulykkede undervejs, under nedstigningen fra de svejtsiske Alper, og kan derfor indtil videre ikke forventes at medvirke til sagens opklaring, grundet deres kvæstelser og Stroh Jägertee.

Finsk detektiv03

Sporet fører os uanset denne uforudsete kalamitet sydpå, til den berygtede albanske taskenspiller Sliwovitz Bjergknockel, som dog pure afviser at tale med myndigheder, familiemedlemmer, venner og bekendte, eller for den sags skyld nogen som helst andre personer eller fritgående dyr, førend de har fyldt hans flaske til randen med spiritus, og givet ham ild på mindst et halvt dusin cigaretter. Vi arbejder i øjeblikket på højtryk for at finde en tilfredsstillende løsning.

Historiens afslutning følger forhåbentligvis snarligt. Ærbødigst,

Hartmann Stahl-Eisenmann

DRAMAETS LYKKELIGE SLUTNING HER:

HenvEisenmEROTISKFOTO3

FØRSTE DEL HER:

HenvEisenFOTOTYVERI

Retur til avisens forside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image