Kæltringskrigen 1:5: Kæltringerne kommer

HalunkLOGO

Der er noget helt galt ude i Vesterhavet.

I løbet af natten har Kæltringsø flyttet sig fra sin oprindelige position og rykket sig flere kilometer mod Nordvesjylland. Hvis øen holder samme fart, vil den kollidere med Blodhavn i aften ved solnedgang.

Hvordan er der ingen der ved, men hvorfor er lettere at besvare: Kæltringsø ønsker krig.

Borgervæbningens flådeangrebsspecialist, Norman Didrik-Häbbelkäbe udtaler:

“Der står uden tvivl en hær på Kæltringsø, og når deres strand kolliderer med vores, vil de simpelthen blot marchere ind i Blodhavn og invadere Nordvestjylland. Det må ikke ske.”

I skrivende stund opruster hjemsognene med fækaliekanoner, urinbomber, Sorte Luberter og hvad der ellers kan være effektiv i den uundgåelige krig. Borgervæbningen og tusinder af frivillige er mødt op ved Blodhavn for at tage godt imod den fjendtlige hær på den sælsomme, selvtransporterende ferieø.

Fækaliekanoner

“Det bliver en kort krig,” fastslår Norman Didrik Häbbelkäbe. “Vi kører hele sognets artilleri hen til vandkanten, så vi kan give Kæltringsø en varm velkomst. Det kan ikke slå fejl.”

Trods selvsikkerheden hos borgervæbningen og de dygtige frivillige, er der dog noget der nager mig. Noget er ikke, som det bør være, men der er ikke andet for end at vente og se hvad der sker.    

Videre til Kæltringskrigen afsnit 2
Kæltringskrigen afsnit 3
Kæltringskrigen afsnit 4
Kæltringskrigen afsnit 5

SE OGSÅ:

HenvHalunkKÆLTRINGSFÆRGE01

Retur til forsiden

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image