International stordødsfilm af 68 sekunders varighed

Klamhuse Cinematographiske Biographtheater kan atter invitere sit nordvestjyske hjemstavnspublikum til en sensationel international storpremiere, mesterværket “Skurkens død”, instrueret af Stephen Spillemann  med stjerneparret Moses og Ludmilla Spillemann i hovedrollerne.

Skurkens død plakat2

Filmen spilles i aften klokken 19.00, 19.03, 19.06, 19.09 osv. frem til 20.06. Hver forevisning varer præcis 68 sekunder, og publikum bedes forlade salen øjeblikkeligt efter tæppefald. Louis B. Knockel vil hele premiereaftenen være til stede med sin hasselkæp for at fremskynde færdselen ind og ud.

Til glæde for oldinge og gangbesværede samt eventuelle fjerntboende proletarer uden vinterfodtøj kan filmen indtil videre også ses her. Bemærk: For at få det fulde udbytte skal lydstyrken på afspilningsapparaturet være den maksimalt mulige.

FLERE LØDIGE FILMOPLEVELSER HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image