Kalenderblad 6: Danserinden Kalinka Kahllun

Gyldne kazoo Halunk logo 06

Videnskabsbrødrene Kahlluns lillesøster, den begavede og smukke Kalinka, nomineres til Den Gyldne Kazoo. Årsagen er ikke hendes høje intellekt og opfindsomhed, men derimod den dybt erotiske dans hun spontant udførte til et julegilde i Klamhuse Forsamlingshus sidste søndag.

Kalinka

Kalinkas dans vakte stor begejstring hos både mænd og kvinder. Flere af de ældste gæster hævder at den yndige frøkens æggende bevægelser har kureret deres impotens. Nordvestjysk Oldingeråd applauderer derfor denne nominering.

Forrige kalenderblad                 Næste kalenderblad                   Retur til avisens forside

 

2 tanker om "Kalenderblad 6: Danserinden Kalinka Kahllun"

 1. Sporvogneskinneskidtskraberassistent Jens

  Hende kender jeg godt. Hun stod i nogle år nede på torvegrillen i Øster Bøvelnikke. Der var en del stamkunder der kun kom for at høre hende sige “hva’ creme ska’ din pølse ha'”, og se hende bakse med at få en medister i et fransk hotdog-brød.
  Flere bestilte igen og igen uden at spise. Hun var en skattet medarbejder.

  Svar
  1. admin Forfatter

   Ganske rigtigt, hr. Jens. Kalinka er et stort og alsidigt talent. Hvis hun ikke vinder Den Gyldne Kazoo, må vi stå sammen om at hædre hende på anden vis.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image